INFORMÀTICA DE GESTIÓ


Per tal de cobrir adequadament les seves necessitats informàtiques, li oferim l'anàlisi dels requeriments necessaris pel bon funcionament de la seva activitat empresarial o professional, el disseny tècnic, la programació, l’optimització, la gestió i el manteniment de sistemes informàtics.

Estratègies de treball des de intranet o cloud computing (“informàtica en núvol”)

- Informàtica en núvol o Cloud Computing: permet compartir recursos com aplicacions, programes, dades, entre altres, a través d’ordinadors, mòbils, tabletes i d'altres dispositius. Els usuaris ja no tenen necessitat de tenir coneixements tècnics. Aquest nou model permet la prestació de serveis de les TIC basats en Internet i a la vegada dóna facilitat d'accés i treball des de qualsevol ubicació amb connexió a Internet.
Hi ha dos tipus de informàtica en núvol:
# es pot construir des de la pròpia infraestructura
# des de serveis gratuïts o de pagament com a serveis virtuals oferts per tercers (Google, Mega, Amazon...)
Cada vegada és més habitual que els recursos físics de la informàtica en núvol siguin uns proveïdors externs a qui paguem pel lloguer d'ús d'uns recursos.

Cloud computing - informàtica en núvol

Assessorament de necessitats informàtiques

- Aportem els coneixements necessaris i les directives requerides en l'ús intensiu de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). L'ajudem a gestionar i optimitzar aquestes eines i recursos de manera natural, una competència que aporta el valor diferencial a les empreses al segle XXI.
- Aportem els coneixements necessaris per a desenvolupar programari i aplicacions, gestionar bases de dades o ajudar-lo a escollir aquelles ja existents al mercat, la que més convingui a les seves necessitats.
- També l’assessorem en maquinaria (hardware), servidors, terminals, impressores, etc.
- Instal•lem i configurem servidors i llocs de treball.
- Gestió i manteniment de xarxes, recursos compartits, sistemes de còpies de seguretat.

Ofimàtica

Assessorament sobre quin tipus de software necessita l’empresa i quin nivell d’equipament li caldrà per implementar-lo.
Proporcionem els coneixements necessaris per rendibilitzar les eines ofimàtiques, creant i adaptant els programes informàtics per satisfer les necessitats de les empreses i els professionals.
Disseny, programació, implementació i configuració de noves aplicacions que el treball de l’usuari requereixi.
Instal•lació i configuració de programes estandard de gestió informàtica: Contaplus, Facturaplus, Sioges.
Formació personalitzada en la utilització de programes com del Contaplus, Facturaplus, gestors de bases de dades, SIOGES (programa TPV per tot tipus de botigues, bars i restaurants).