HOSTING ( ALLOTJAMENT WEB )


Li oferim el registre i renovacions dels seus dominis (.com .net .cat etc. etc.) i el servei de hosting (allotjament) necessari i personalitzat perquè la seva web estigui permanentment visible.

La nostra bandera és el servei personalitzat, no parli més amb màquines, no més musiquetes d'espera... Ordeorum és la resposta que busca.
Oferim atenció directe a l'hora de resoldre un problema, una simple trucada telefònica o un e-mail ens posa immediatament en funcionament.

Registre i renovació de dominis.

El domini és el seu nom a Internet (exemple del nostre: www.ordeorum.com).
L'elecció d'un bon domini és fonamental per al seu negoci, nosaltres l’ajudem a escollir un nom que li aporti un valor afegit. El registre d'un domini personalitza la seva identitat a Internet.
Cada dia es registren milers de dominis, pel que és fonamental realitzar el registre del seu domini perquè no pugui ser ocupat per un tercer. Les facilitats principals que aconseguim amb el registre del domini és personalitzar la nostra adreça Web i els comptes de correu.
Nosaltres ens cuidem de tots els tràmits de registre i tenim cura de la seva renovació per tal de que no li caduquin.

Hosting Ordeorum, s.l.


Hosting - Allotjament web

Disposem d'il•limitats plans d'allotjament web que ens permeten cobrir les necessitats de presència a Internet de qualsevol empresa o particular.
El nostre servei es basa en la flexibilitat i adaptació de les necessitats de cada usuari.
El nostre és un servidor web Apache sobre Linux Debian que compleix totes les normes de la llei LSSI amb backups diaris (copies de seguretat).

Les seves pàgines seran completament dinàmiques i li permet l'ús d'HTML, FLASH, PHP, BBDD MySql, Perl, javascripts, CGI...

Tenim ubicat el servidor, de forma que està connectat a diversos operadors nacionals i internacionals amb la utilització de re-encaminament automàtic de paquets mitjançant protocols BGP.
Aquestes característiques li proporcionen una connectivitat òptima i una disponibilitat de la seva pàgina del 99'99 %.

Els servidors estan monitoritzats i controlats les 24 hores del dia els 365 dies l’any, des de el Datacenter.
Hi ha un sistema de seguretat antiincendis, antiintrusió, de climatització, circuit tancat de televisió, televigilància i un sistema elèctric estabilitzat.
També oferim serveis opcionals d’antivirus i antispam.